GROWTHINKERS Hometour II


Benieuwd naar het interieur van een minimalist? Gewoon omdat het kan doen we er nog één, dit keer in een ander huis. Kijk mee!

Het is vroeg in de ochtend. De ochtenddauw hangt nog in de straten, maar Amsterdam is al wakker. Het gevoel van een stad die ontwaakt geeft rust.

Ik mag dan niet veel waarde hechten aan spullen, op onze vintage Martin Visser Spectrum bank zijn we trots. Tweedehands gekocht en opnieuw laten stofferen met Ploegwool 03. Tegenover de bank een witte muur. Een fijn plekje om te kunnen lezen of werken.

Een lange tafel is één van de belangrijkste dingen van een interieur vind ik. Het liefst vlakbij de keuken, dat is gezellig en dan heb je contact terwijl je kookt. Ooit was onze boekengalerij een tafel maar dit vinden we rustiger: een berkenhouten tafelblad met twee witte schraagjes.


“When you have more than you need, build a longer table not a higher fence.” How long is your table?


Prachtige quote vind je niet? Laat vooral de mensen aan je tafel zitten die je inspireren en energie geven.

Ja, laten we het aan de lange tafel even hebben over mensen die mij inspireren. Hi Marieke Eyskoot. Hi Els van Steijn. Hi Babette Porcelijn. Hi Lisa Stel. Bedankt voor de inspiratie om duurzamer te gaan leven en meer in je eigen kracht te gaan stappen.

Linksonder het album wat ik heb gekregen van mijn overleden tante Lieb, iets dat een enorme emotionele waarde heeft naast de foto met opa die je op de grond ziet staan.

Laten we naar beneden gaan. Herken je deze trouwens nog van onze eerste home tour? De transparante paraplu die we meebrachten van onze reis in Japan.

Deze pagina bevat één of meerdere affiliate links, meer info hierover lees je hier.

Share this...


28 juni verscheen mijn boek 'Verlangen naar minder'
— een reis naar een bewust en duurzaam leven.
Bekijk hier een preview!

GROWTHINKERS