SPREKER

‘Jelle’s boodschap raakt mensen omdat zijn verhaal persoonlijk, kwetsbaar én positief is. Hij vertelt de pijnlijke waarheid, zonder met het vingertje te wijzen. Hij legt uit hoe we het met zijn allen beter kunnen doen, aan de hand van praktische tips.'

— Speakers for Good

Jelle Derckx van GROWTHINKERS

Terug naar de zomer van 2011. Jelle Derckx heeft de Toneelschool afgerond en werkt inmiddels al een aantal jaar als acteur, maar hij realiseert zich dat er meer is dan dat. Tijdens een moeilijke periode in zijn leven besluit hij het roer om te gooien en te vertrekken naar Brazilië.

Op reis leest hij het boek ‘Denk groot & word rijk’ van Napoleon Hill. Niet zozeer het aspect rijk worden, maar de kracht van persoonlijke groei is wat hem zo boeit in het boek.

Jelle leert de Braziliaanse cultuur bovendien beter kennen, waar de focus veel meer op het lijf dan op het hoofd ligt. Al die inzichten en ervaringen wakkeren bij hem het vuurtje aan om zijn hele leven terug te brengen naar de essentie: wat is nu écht belangrijk? Terug in Nederland besluit hij het leven in eenvoud voort te zetten en begint met opruimen. Zijn spullen én zijn gedachten. Ook begint hij te schrijven over zijn zoektocht en inzichten.

SPEAKERS FOR GOOD

Jelle Derckx wordt voor zijn werk als spreker vertegenwoordigd door Speakers for Good: hét sprekersbureau voor sprekers op een missie. Neem contact op om Jelle als spreker te boeken,
zijn beschikbaarheid te checken en een voorstel op maat te ontvangen.

INHOUD

Hoe kun je vandaag nog stappen zetten om gelukkiger, gezonder en duurzamer te leven? Eenvoudiger en bewuster leven, met minder spullen. Dat gaf Jelle Derckx meer tijd en ruimte voor de dingen die écht belangrijk zijn, zoals persoonlijke groei en duurzaamheid. Jelle deelt zijn persoonlijke verhaal en ervaringen.

TESTIMONIALS

Jelle straalt authenticiteit uit! Zijn missie – een duurzame, eerlijke en mooie wereld – komt recht vanuit zijn hart.

— Eveline Helmink, hoofdredacteur Happinez

Jelle heeft onze vereniging van jonge ambtenaren geïnspireerd met zijn online college. Zijn levensverhaal en inspiratie op een minimalistisch en duurzaam leven hebben ons mooie inzichten gegeven. Zijn boodschap was praktisch en persoonlijk.

— Matthijs Höfte, Junior Project Manager Gemeente Hoorn

Jelle gaf een inspirerende presentatie en nam ons mee in zijn wereld van minimalistisch leven met tips en video’s.

— Monique Donga, Timemanagement Trainer NBPO

PREVIEW

JELLE DERCKX BOEKEN?

Maak impact met Jelle Derckx op jouw volgende event.
Neem contact op met Speakers for Good om Jelle als spreker te boeken,
zijn beschikbaarheid te checken en een voorstel op maat te ontvangen.