ABOUT

we like to inspire by living a conscious
minimal lifestyle based on personal growth

We geloven dat bewustwording nodig is om een verandering
in gang te zetten en dat iedereen het verschil kan maken.

Jelle Derckx

–– auteur en spreker

Met een hoofd vol zorgen vertrok ik in de zomer van 2011 voor een reis naar Brazilië. Ik nam een boek mee aangeraden door een vriend: ‘Denk groot & word rijk’ van Napoleon Hill.
Tijdens deze reis ontdekte ik de kracht van persoonlijke groei. Het boek en de reis veranderde mijn denken en daardoor mijn leven. Vijf jaar later besloten Claire en ik van onze lifestyle ons werk te maken, ieder in zijn eigen kracht.

Claire Wouters

–– communicatie en conscious curator

growthinkers is voor mij een lifestyle die gaat over bewust leven met aandacht, doorvertaald in (visuele) communicatie.
Met een achtergrond in Fashion & Branding (Amsterdam Fashion Institute) ontdekte ik de wereld van slow fashion en de connectie met minimalisme. Ik geloof in het ‘less is more’ principe, heb een zwak voor esthetiek en een capsule wardrobe.

PIJLERS

Stap uit je comfortzone en groei op verschillende vlakken: werk, mindset, relaties en gezondheid zijn misschien wel de belangrijkste.

 

Minimalisme gaat over de essentie, over dat wat écht belangrijk is in jouw leven. Door het overtollige te verwijderen, blijft er meer ruimte over voor rust, vrijheid en geluk.

Bewustwording op het gebied van duurzaamheid, daar kunnen we niet meer omheen. We nemen je mee in de zoektocht naar een duurzame lifestyle.

COLLABS
CONTACT

info [at] growthinkers.nl

COLLAB

Wil je graag met ons samenwerken? De mediakit kun je hier alvast bekijken. Wil je meer informatie over mogelijkheden en tarieven laat het ons weten.

 

TALK

Ben je op zoek naar een inspirerende (online) lezing? Jelle is te boeken als spreker. In de lezing ‘Verlangen naar minder’ neemt hij het publiek mee in zijn zoektocht naar een bewust en duurzaam leven.

PODCAST

Kun je hulp gebruiken bij het maken van een podcast serie voor je bedrijf? We maakten eerder podcasts voor o.a. Happinez Magazine, SLA en onze eigen podcasts ‘één boek' en ‘wat is succes?'.

SOCIAL MEDIA
noun_Camera_23242

16k

facebook-2

9k

growthinkers - youtube

2k

7k

growthinkers heeft 35.000 unieke bezoekers per maand
en een mailinglist van +6.000 subscribers (gemiddelde open rate van 52%).

Meld je aan voor de newsletter en ontvang een preview
van het boek ‘Verlangen naar minder' in je mailbox!