GROW-THINK-ER

(de; m,v; meervoud: growthinkers) 1 groeidenker,
2 een ontdekker op zoek naar persoonlijke groei en verandering,
voor zichzelf en voor de wereld.

Growthinkers wil jou inspireren om bewust te denken en te groeien om te komen tot een verandering, voor jezelf en voor de wereld.

De growthinker heeft groei ontdekt en denkt in groei. Door bewustwording heb je ervaren dat dit één van de belangrijkste dingen in het leven is. Je weet dat het niet zo goed gaat met de wereld, daarom denk je bewust na over hoe je leeft, denkt en werkt.

Je droomt van een leven met focus, betekenisvolle relaties en goede gewoontes. Werk naar je hart is een verlangen wat je wil waarmaken. Je kent geen hang naar materialisme en weet de kracht van genoeg. Want met minder, kun je meer bereiken.

Jelle Derckx van GROWTHINKERS
HET VERHAAL

Met een hoofd vol zorgen vertrok ik, Jelle Derckx, in de zomer van 2011 voor een reis naar Brazilië. Ik nam een boek mee aangeraden door een vriend: ‘Denk groot & word rijk’ van Napoleon Hill. Tijdens deze reis ontdekte ik de kracht van persoonlijke groei. Het boek en de reis veranderde mijn denken en daardoor mijn leven. Terug in Nederland draaide ik mijn leven 180 graden om.

Na de reis in Brazilië begon ik in 2013 met een blog om mijn veranderingen te delen. Growthinkers is de volwassen versie van de blog in de vorm van een website. Products en blogs met down-to-earth tools die jou helpen bij jouw zoektocht.

PIJLERS

GROWTH

Ik geloof dat persoonlijke groei jou kan verrijken. Door open te staan voor verandering, ontstaat de inspiratie en het onverwachte.

MINIMALISM

Minimalism gaat over de essentie, over dat wat écht belangrijk is in jouw leven. Door het overtollige te verwijderen, blijft er meer ruimte over voor rust, vrijheid en geluk.

SUSTAINABILITY

Bewustwording op het gebied van duurzaamheid, daar kunnen we niet meer omheen. Ik neem je mee in de zoektocht naar een duurzame lifestyle.

MEDIA

CONTACT

We staan altijd open voor samenwerkingen, inspirerende ideeën en lezingen. Stuur een mail naar info [at] growthinkers.nl dan ontdekken we samen wat de mogelijkheden zijn.

8.8K

14.6K

1.9K

120K+ downloads

Growthinkers heeft 25.000 unieke bezoekers per maand en beschikt over een mailinglist met 5.000 subscribers (gemiddelde open rate van +45%).

Bekijk hier de mediakit van growthinkers

VERLANGEN NAAR MINDER

Meld je aan voor de newsletter en ontvang een preview
van het boek ‘Verlangen naar minder’ in je mailbox!